Ändra befintlig order i e-butiken

När en order har ändrats behöver du vara medveten om följande information

• Informationen är endast ändrad i vårt system och om ordern använder Payson eller Klarna som betalsätt kommer de inte vara medvetna om ändringarna.
• Om det totala priset för ordern har ändrats behöver du manuellt ta betalt/betala för mellanskillnaden.
• Efter att ändringar har gjorts kan du skicka ut ett nytt kvitto via e-post till kunden och dig själv genom knapparna uppe till höger på ordersidan.

Vad du behöver vara medveten om när en order har blivit betald med Payson Fakura

Betalningsadressen innehåller adressen som kunden angav i kassan. Däremot skickas kunden vidare till Payson efter bekräftat köp och får då ange sitt personnummer. Payson hämtar då automatiskt adressen kopplat till kundens personnummer och det är den adressen som visas i leveransadressen. Leveransadressen är den adress som Payson godkänt och som skall användas.

För att fakturan skall skickas till kundens e-postadress behöver du logga in på ditt Payson-konto och välja "Skicka order". Detta borde göras när du har skickat ordern.

Lägg till ett rabatterat belopp för en order

Om du vill ändra en order i efterhand och t.ex vill reducera totalbeloppet med en rabatt så kan du ange ett valfritt produktnamn för att identifiera din rabatt/prisreducering och ange ett negativt pris.

Så här kan det se ut:


Article was last updated: 2015-08-26


Was this information helpful?

Sorry, we will try to improve it. Thanks to your response!.

That’s great! Thanks for your response.