För nya betalande kunder efter 9 december 2014 gällande e-post hos oss

Om du har beställt ett abonnemang hos oss fr.o.m den 9 december 2014 så kan du inte använda vår tidigare egna e-postlösning. Vi erbjuder nu Google Apps för företag eller ett enklare kostnadsfritt sätt att vidarebefordra e-post till en annan e-postadress.

Kom igång med Google Apps eller Alias

Varför vi har slutat erbjuda vår egna e-postlösning

På Hemsida24 vill vi bara erbjuda våra kunder bästa möjliga lösning. När det gäller e-post kunde vi under flera år erbjuda en gratis version av Google Apps (Gmail för din domän) vilket är samma e-postlösning vi använder internt på företaget och som vi anser är världens bästa e-postlösning.

När Google i december 2012 abrupt slutade erbjuda en gratisversion såg vi oss om efter alternativ. Vi valde att köpa in en e-postlösning från en extern leverantör som vi använt sedan dess. Lösningen har fungerat bra men inte tillräckligt bra. Därför har vi nu valt att erbjuda e-post enligt följande:

 

Google Apps för företag
Du kan köpa Google Apps som en tilläggstjänst på Hemsida24. Det innebär att du precis som vid andra beställningar, loggar in på ditt konto, klickar på “Beställ” och väljer e-post genom Google Apps.
Du kan sedan administrera tjänsten via ditt Hemsida24-konto. Namnen på dina e-postadresser väljer du själv men ändelsen kommer att vara kopplat till ditt domännamn, exempelvis @mittforetag.se.

 

Vidarebefordring av e-post till befintliga e-postkonton

Det kostnadsfria alternativet är e-postalias. Vårt system skickar då vidare e-post från t.ex. info@dittdomännamn.se till din tidigare e-postadress, t.ex. minmail@outlook.com. Om man redan har e-post via Gmail kan man ställa in att använda t.ex. info@dittdomännamn.se som avsändare i sitt befintliga Gmail-konto. Skulle man inte vara nöjd med denna enklare lösning rekommenderar vi alltid Google Apps.

 


Article was last updated: 2015-08-28


Was this information helpful?

Sorry, we will try to improve it. Thanks to your response!.

That’s great! Thanks for your response.Did you not find the answer above?

Contact Support

All inquiries are usually responded to within 24 hours.