Hur gör jag om jag vill avsluta min sida efter provperioden?

Din provsida kommer att gå ut automatiskt. När provtiden gått ut lägger sig sidan i redigeringsläge och du behöver inte aktivt göra något för att avsluta den.

Provtiden är ett sätt för dig att kunna testa vår funktion och publicera utan att binda upp dig på något. Det finns alltså inget köpkrav. När provtiden gått ut kan du fortsätta logga in och arbeta med sidan men för publicering behövs abonnemang.

Vill du ta bort ditt konto helt kan du göra det genom att gå till "Inställningar">"Användarkonto">"Abonnemang" och där välja att ta bort ditt hemsidekonto. När kontot är borta går det inte längre att logga in.


Was this information helpful?

Sorry, we will try to improve it. Thanks to your response!.

That’s great! Thanks for your response.



Did you not find the answer above?

Contact Support

All inquiries are usually responded to within 24 hours.