Kan jag byta designmall utan att innehåll på min sida försvinner?

Det försvinner inget innehåll när du byter designmall. Däremot ändras färger, typsnitt och eventuella bakgrundsbilder till det som är inställt på den mall du väljer.


Article was last updated: 2014-05-16


Was this information helpful?

Sorry, we will try to improve it. Thanks to your response!.

That’s great! Thanks for your response.