Månadsabonnemang (avsluta, byta kort)

När du köper ett månadsabonnemang dras det pengar automatiskt från ditt betalkort varje månad. Du kan när som helst avbryta abonnemanget om du vill avsluta det eller om du behöver byta kort.

Om du behöver byta kort för ditt abonnemang ska du först avbryta ditt nuvarande abonnemang och sedan göra en ny beställning med de nya kortuppgifterna.

Detta gäller även om du har kvar samma kortnummer eftersom CSV-koden på kortets baksida är unik för varje enskilt betalkort. 

 

Steg 1: Avbryt abonnemang

 

Du avbryter ditt månadsabonnemang genom att logga in på ditt hemsidekonto och klicka på "Inställningar".

Gå sedan in under alternativet "Abonnemang".

Därefter klickar du på "Avbryt månadsabonnemang" till höger om rubriken "Kommande kortbetalningar".

 

Steg 2: Beställ nytt abonnemang

Nu är det dags att göra en ny beställning på det kort som du vill registrera ditt abonnemang på. Det gör du genom att klicka på "Beställ" längst ner till höger på din sida.

På beställningssidan är ditt tidigare abonnemang redan förkryssat. Skulle det mot förmodan inte vara det väljer du bara rätt abonnemang i listan.

Slutligen är det bara att scrolla längst ner på sidan och välja "Kreditkort" som betalsätt och sedan slutföra beställningen.

 

Extra information

Dagar som du har kvar kommer inte försvinna när du beställer om abonnemanget. Om du tex har 20 dagar kvar kommer du få en månad plus de dagarna och nästa debitering skjuts fram.

 

 

 

 


Article was last updated: 2018-04-27


Was this information helpful?

Sorry, we will try to improve it. Thanks to your response!.

That’s great! Thanks for your response.