Skapa supportärende

Skapa supportärende som inloggad

Vår support är din hjälpande hand när du stött på ett problem på din hemsida eller har en fråga som du undrar över. För att kunna ge dig snabb och proffsig hjälp är det viktigt att du är inloggad på det hemsidekonto som din fråga avser. 

Genom att vara inloggad på ditt konto när du tar kontakt med oss, blir det mycket enklare för oss att hjälpa dig när du har ett problem eller en fråga kring din hemsida. Då kan vi nämligen direkt se vilket konto och hemsida det gäller, vilket gör att du kan få snabbare hjälp av oss i supporten. Av säkerhetsskäl är det dessutom nödvändigt att du är inloggad för att vi ska kunna hjälpa dig med känsliga uppgifter som t. ex. personuppgifter eller liknande.

 

Såhär skapar du ett supportärende som inloggad:

1. Börja med att logga in på ditt konto via vår inloggningssida här.

Och ange sedan användarnamn och lösenord i rutan som kommer upp.

2. Gå därefter in under "Hjälp" (?) längst ner till höger på din sida.

3. Klicka sedan på "Kontakta oss".

4. När du skapar upp ett ärende inloggad hämtas dina personuppgifter samt hemsidans uppgifter (användarnamn, domännamn) in automatiskt. Så det räcker att du anger vilken sida det gäller, rubriken för ditt ärende och din fråga. 

Behöver du ladda upp en fil, t. ex. en bild eller liknande kan du göra det. Ibland kan det underlätta vid exempelvis felsökning eller liknande.

Skulle du behöva ändra användarnamn, domännamn eller kontaktuppgifter går det bra. Har du t. ex. problem med din e-postadress kan det vara en god idé att byta ut din e-postadress mot en annan som fungerar och som vi kan nå dig på istället.

5. Nu är du klar och kan klicka på "Skicka meddelande". Ditt supportärende skapas då upp och hamnar hos vår support som sedan behandlar ditt ärende så fort som möjligt.

Skulle du inte få svar direkt beror det oftast på att det ligger andra ärenden före i kö, men vår support arbetar alltid så effektivt som möjligt för att du ska få ett snabbt svar.


Article was last updated: 2018-04-19


Was this information helpful?

Sorry, we will try to improve it. Thanks to your response!.

That’s great! Thanks for your response.